Momenteel casten we voor verschillende series. Mocht je in aanmerking willen komen, is het raadzaam onze website in de gaten te houden en je in te schrijven. Sta je al ingeschreven bij ons en pas je in het plaatje van 1 van de rollen? Dan zullen wij jou daarvoor benaderen en hoef je niet op oproepjes te reageren.

Aangezien we veel aanmeldingen binnen krijgen en wij ook afhankelijk zijn van de keuzes die worden gemaakt, kan het even duren voordat je een reactie krijgt. Mocht je jezelf of iemand anders willen inschrijven dan is het belangrijk dat de foto recent is en je jezelf bent (bij voorkeur niet in kostuums en met theatergrime). Het is niet nodig om foto’s te laten maken bij een fotograaf. Een eigen vertrouwde omgeving met natuurlijk licht werkt voor ons het best. Draag op de foto’s ook vooral kleding die bij je past.

Er is een verschil tussen het camera acteren en acteren in een theatervoorstelling. Een tip om mee te geven is dat als je een bepaalde emotie wil overbrengen, het denken in je hoofd aan een bepaalde gebeurtenis vaak al voldoende is. Ga het niet uitbeelden dat je bijvoorbeeld boos bent, maar verplaats je in de gebeurtenis en probeer te voelen wat dit met je doet. Je kan ook terug gaan naar een gebeurtenis die je meegemaakt hebt. Met andere woorden: hou het vooral klein, ga niet teveel ‘acteren’. Houd ook onze website in de gaten. We zullen in de toekomst vaker dagtrainingen camera acteren aanbieden.